9.4.2015

Leather on leather
 // Mukavaa torstaita kaikille :) Meillä sairastelukierre jatkuu,ensin poika oli kipeä nyt mies.Miehet tapaa olla pahempia sairastelijoita kuin lapset,jos multa kysytään.Tai miehet muuttuu pikkupojiksi, kun sairastelevat (toivottavasti mies ei lue tätä postausta ) No ei varmaan kannata mennä vähättelemään,nimittäin tapaa kolahtaa omaan nilkkaan ja pian itse olen kipeä ja valitan kuin pikkutyttö :)

Kenkien tuunausprojekti on edennyt siihen vaiheeseen,että vein kengät tänään suutarille ja se laittaa niihin reiät. Hain narua ja kun huomenna saan kengät hakea ja olen narun laittanut,nähdään onnistuiko tämä tuunaus :)

Malene Birger iso laukku sai tänään uuden kaverin,kun ostin pienemmän ja vaalean Birger laukun. Laukku on ihanan vaalea ja sopivasti sinne mahtuu lompakko ja kännykkä. 

Niin ja ei pidä kyllä ikinä mennä sanomaan,että ikinä en pue tätä ja tätä ylleni. Nimittäin olen ennen ollut sitä mieltä,että kahta samaa kuosia ei voi yhdistää keskenään. No nyt kumoan täysin tämän väitteen ja sanon todellakin voi yhdistää :) Tänään nahkahousut sai kaverikseen nahkatakin ja tämä kombo toimi mielestäni hyvin. Kannatti siis rohkeasti kokeilla :)Hattu H&M
Laukku Malene Birger
Paita Lindex
Tennarit H&M
Nahkahousut H&M
Nahkatakki Lindex
Kello Daniel Wellington4 kommenttia:

 1. Ihana laukku ja tosi cool asu ;) Laita tuunaus kengistä heti kuvaa niin pääsee ihasteleen.

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä miehistä ja kun ne on kipeitä :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) Juu laitan kuvaa tulemaan heti, kun saan kengät suutarilta :)

  VastaaPoista
 4. Oot kyllä tosi hyvä esimerkki siitä,kuinka rohkeasti kannattaa kokeilla eri asuja. Tulla mukavuusalueelta pois ja olla rohkea. Keksit aina niin kivoja asuja ja sulta saa hyviä vinkkejä. Ei tarvi seurailla muotilehtiä,kun seuraa blogiasi niin tietää hyvin mikä on IN :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.