16.7.2017

Blue & silver





 Jos yks tyyli tai vaate pitäis valita mikä tänä kesänä on vienyt aivan mukanaan, on se ehdottomasti röyhelöt, ihan kaikissa vaatekappaleissa.


 Mihinkä tahansa nettisivuille meen,nykyään kun mun tulee enempi tilattua vaatteita kuin se, että meen liikkeeseen katselemaan/pyörimään. Jokaisessa paikassa mun silmät tarraa kiinni heti jos näen vähänkin röyhelöä ja nyt oonki alkanut himoitsemaan röyhelökenkiä :)







 Hopeiset kengät sopii hyvin sinisen värin kaveriksi ja niinpä päätinki ottaa nämä mun kesäiset espadrillot käyttöön. 

Kyllä se on myönnettävä, että yäk ja peukku alaspäin röyhelöille kommentti ois multakin tulla pari vuotta takaperin. Oon monta sellaista tyyliä pukenut viimeaikoina päälle, mitä en ois ikinä uskonu pukevani. Siitä oonki oppinut, että nykyään en niin jyrkästi heti tuomitse jotain tyyliä.  
 (Jos haluat kuulla mun miehen mielipiteen paidasta, niin olkapäiden yksityiskohdista miehellä tulee mieleen pelastustengas heh )


Ollaan lasten kanssa touhuttu vk.loppu ja menty täysin niiden ehdoilla. Pelattu koko perhe yhdessä eri lautapelejä ja pihapelejä, käyty jätskillä jne. Ens viikolla lähdetäänki reissuun koko perhe, miehellä alkaa nyt vasta loma joten kesä meillä vasta alkaa :)







Tilasin Wish.comista ison pinkin flamingo uimapatjan, sekä donitsin ja ne lähteekin reissuun mukaan. Mä en oo uinu hetkeen ja siitä oonki maininnu, että vesipeto mä en oo yhtään. Jos jokin elementti pitäis valita mitä pelkää niin vesi on edottomasti mulle se. Pojat haluaa äitin uimaan mukaan, joten on uhrauduttava :)  Uikkaria tai bikinejä en edes omista, joten ens. viikon missioni on löytää mulle bikinit jostain.  Tai omistan mä, sellaset jotka itse tein 20 vuotta sitten pukuompelija koulussa :)

Mitens muuten teidän vk.loppu on sujunu?





 Kengät H&M/ Paita Zalando/ Farkut Topshop/ Laukku Gina Tricot

6 kommenttia:

  1. Meillä alko loma joten vk.loppuna ollaan vaan nautittu auringosta. Ihanat kuvat T. Viivi

    VastaaPoista
  2. Poika tuli kipeex joten ollaan katottu piirrettyjä ja oltu sisällä koko vk.loppu. Löytyykö linkkiä noihin kenkiin on nimittäin hienot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, paranemisia sun pojalle. Tässä linkki kenkiin

      http://www2.hm.com/fi_fi/productpage.0476453004.html#Hopea

      Poista
  3. Hyvä asu ja raikkaat kuvat.

    VastaaPoista
  4. Ihana asu sekä kuvat! Erityisesti tuo paita on kiva :)

    http://eltsinmuotinurkkaus.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.