30.5.2017

Slip On - kenkien pikatuunaus Gucci tyyliseksi

 Tuunausta pitkästä aikaa, nimittäin tilasin loafferit/Slip on kengät, jossa on karvavuori/karvasisus. Malli on tosi simppeli, mutta jotenkin mun silmät alkas kaipaamaan jotain koristetta ja yksityiskohtaa kenkiin, joten suuntasin nokan kohti ompelukauppaa.  En tiiä olinko liian innokas tulevasta tuunauksesta vai mikä mulle tuli, mutta kun pääsin liikkeeseen solkirasia tippui mun kädestä ja tästä lähtikin kunnon domino efekti ja toinen nappirasia toisen perää kaatui lattialle ja hetken päästä koko liikkeen lattia olikin nappien peitossa. Vaikka myyjä sanoi, että jätä ne vaan siihen kyllä hän korjaa, tottakai mä ne ite siivosin pois koska olihan se minä joka tämän nappikaaoksen aiheuttikin. 


No itse tuunaukseen, eli ostin mustaa narua ja 2kpl solkia, montaa euroa ei näihin menny. Meinasin ensin, että vien kengät suutarille ja annan ammattilaisen hoitaa asian puolestani. Kädet syyhys sen verran kovaa ja ajattelin että säästän siinä rahaa kun teen työn itse. Otin teräväkärkisen neulan ja mustaa lankaa ja ompelin käsin soljet kiinni kenkiin.  Ei siinä montaa minuttia menny kun kengät oli valmiiit ja niistä tuli just sellaset kuin halusinkin, vähän Gucci tyyliset, mutta huomattavasti edullisemmat.


Kietaisupaidat on kyllä päässeet niin mun sydämeen ja syvälle sinne. Vaikka tästä perus valkoisesta kietaisupaitapuserosta tulee hitusen mieleen karatetakki, silti se on yksinkertaisen kaunis ainakin mun mielestä.

Paita Mango/ Kengät Zalando/ Takki Cubus/ Laukku Gina Tricot


7 kommenttia:

 1. Ihanan tuunauksen oot tehny.

  VastaaPoista
 2. Wau taitava kyl oot tekeen kaikkee upeet kengät.

  VastaaPoista
 3. Oi mikä look, aivan mun tyylinen.

  VastaaPoista
 4. Hieno karatetakki 😀 Sulla on hauska tyyli kirjottaa tykkään lukea sun blogia. T. Milla

  VastaaPoista
 5. Ihan huippu asu, todella tyylitietoinen oot.

  VastaaPoista
 6. Vitsit sulta saa ideoita paras ja inspiroivin blogi.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.