21.5.2017

Blue and pink
 Jotkut teistä kyselikin jo perään, mitä ostin Tuurin kyläkaupasta. Ostin kuvien sinisen paidan, joka on Vero Moda puolelta. Otin s- koon ja kuvittelin sen olevan sopiva koko, koska paita näytti aika reilulle. Pääsin kotia ja sovitin paitaa, niin paita oli kun teltta mun päällä, joten ei muuta kuin ompelukone esille ja kaventamaan.  Otin ensin pari senttiä molemmilta puolilta pois ja sovitin. No ei riittäny ja paita oli edelleen kuin teltta ja näytin kun olisin viimeisilläni raskaana. Taas siis kaventamaan lisää, loppujen lopuksi taisin reilu viis senttiä ottaa molemmista reunoista, eli todellakin oli reilua kokoa tämä malli, yleensä kun mulla on paidat s tai m kokoa. No onneksi oon yhdeltä ammatiltani ompelija, niin paidan fiksaus onnistuu, ainakin jotenkin :)


Mä niin tykkään näistä malleista joissa olkapäät on näkyvissä ja tässä paidassa vielä tämän lisäksi on mun mielestä kivat yksityiskohdat hihoissa.  Alkaa muuten olemaan aika jäätävä tyvikasvu mulla, lupauduin että en tee hiuksille mitään nyt hetkeen, mutta se lupaus taidetaan pian kumota :)


Mitäs muuten teidän sunnuntai suunnitelmiin kuuluu?  Mä otan pian haravan käteen ja meen takapihalle haravoimaan. Teen myöhemmin vohveleita mulle ja pojalle, kotona kun ollaan kaksistaan ja pari shakkipeliä on tiedossa pojan kanssa.


Ihanaa sunnuntaita siis kaikille <3


 Paita Vero Moda/ Kengät H&M/ Farkut Zalando/ Laukku Gina Tricot/ Aurinkolasit Ray ban

7 kommenttia:

 1. Wow johan on upee look ja kuvat.

  VastaaPoista
 2. Ihana toi paita ja muutenki upee look.

  VastaaPoista
 3. Mä tykkään kun sulla on tyvikasvuu, luonnollisen värinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä en oo saanu aikaseksi varata kampaajalle aikaa, joten tyvikasvulla mennään vielä tovi :)

   Poista
 4. Mä ostin kans noi kengät kun näytti sun päällä niin kivoille T.Riina

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.