14.3.2017

Yöllinen päähänpisto & alepaita

Reilu viikko sitten yöllä, eli kellon aikaan kun normaalisti ihmiset nukkuu, mä sain älynväläyksen ja otin sakset käteen. En malttanut millään odottaa aamuun, vaan päätin toteuttaa kauan suunnitteilla olevan muutoksen. Koska tähän en tarvi ulkopuolista ammattiapua, vaan pystyn hyödyntämään omaa ammattiosaamistani (eli ammattiani) pystyn tekemään päähänpistoni ihan mihin kelloon aikaan tahansa.

Yöllinen päähänpisto on siis etuhiukset, tästä Insta seuraajat ovatkin saaneet pientä sneak peakia jo aiemmin. Kauan oon etaria miettiny, mutta jotenki rohkeutta napsasta tukka poikki oli liian iso kynnys ylitettäväksi. Lopulta tulin kuitenkin siihen päätökseen, että hitto antaa mennä vaan, kaikki muutokset piristää aina vaikka menis välillä vähän metsään. Eipä ainakaan tarvi myöhemmin olla jossittelemassa kun ei tullu kokeiltua. Toki on mulla joskus etari ollu, niin vaaleissa hiuksissa kuin tummissa, mutta siitä on jo vuosia. Mun inspis etariin lähti mun lemppari sarjasta eli Emmerdalesta, kun siinä yhdellä näyttelijällä on etari, eli näin sen huomaa että ne inspikset voi tulla ihan mistä vaan :) 

En halunnut graaffista eli viivotin etaria, vaan halusin irtonaisen ja kevyen, sellaisen jonka saan halutessani pois silmiltäni. Tuulinen päivä + etarit eivät ole mikään paras yhdistelmä, varsinkaan kun yrittää kuvaa ottaa. Tuuli teki tehtävänsä myös kuvien satiinipaidalle, nimittäin kunnon puuska kun tuli paita alkas lepattaan niin, että näytin välillä kun olisin viimeisilläni raskaana :)

Kuvissa mulla on päällä paita, josta viime postauksesta puhuin. Eli kertauksena käytän yleensä 38 koon vaatteita, mutta musta paita jonka alesta löysin on 46 koon. Eli älä orjallisesti tuijota kokolappuja, sillä ne eivät aina kerro koko totuutta vaatteesta ja niiden istuvuudesta päällesi.Paita H&M/ Takki H&M/ Kengät Din Sko/ Aurinkolasit Gina Tricot

14 kommenttia:

 1. Tiedän tunteen...yölliset ideat :) Hieno leikkaus ja lopputulos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus yöllä kun saan jonku vision voin alkaa sisustamaan kotia, vaikka pitäis olla nukkumassa :) Mies ja pojat on jo niin tottunu, että onnex ne ei herää kolinaan/meteliin :)

   Poista
 2. Siis wau tosi hyvin sopii etari sulle

  VastaaPoista
 3. Ihana look ja hyvin sopii etari. Oliko nämä farkut ne sun tuunaamat? On nimittäin hienot.T.Kiia

  VastaaPoista
 4. Sä löydät vaatekaupoista aina kaikkee kivaa ja edullista. Todella hallussa pukeutuminen sulla t. Viivi

  VastaaPoista
 5. Ihanat hiukset sulla t. Heini

  VastaaPoista
 6. Mistä toi laukku on ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laukku on Bubbleroomista ostettu ja vitsit huomasin just tänään, että laukun solki on rikki, joten täytyypä tehdä suutari reissu :)

   Poista
 7. Upeet kuvat ja hyvä tyyli sulla.

  VastaaPoista
 8. Hyvä kun uskalsit leikata etarin sopii nimittäin tosi hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä en oo tullu katumapäälle ja itseasiassa leikkasin eilen niitä lisää :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin.