22.2.2017

Kirppislöytö - Zaran kissatakki Löysin tosiaan Zaran leopardi tekoturkistakin kirppikseltä. Tekoturkistakeissa on vaan sitä jotain, kuuluvat siis mun favorite takkeihin. Tämän tyyliset takit tuovat arkityyliin vähän luxusta ja sopivat melkeimpä kaiken tyylisten kenkien kanssa yhdistettäväksi.

Joku jo kysyikin onko mulla vielä ripsipidennykset vastaus tähän on että ei ole. Jotenkin koin että ei ne ollu yhtään mun juttu,liian luonnottomat omaan tyyliini. Oon muuten nyt parina iltana laittanu oliiviöljyä ripsiin ja antanu vaikuttaa koko yön, luin jostain että tämä vahvistaa omia ripsiä ja nopeuttaa niiden kasvua. Nyt jää nähtäväksi onko toimiiki tämä niksi.


10 kommenttia:

 1. Wautsi upeen löydön oot tehny.

  VastaaPoista
 2. Eikä niin ihana takki, sä aina löydät kaikkee kivaa t. Siiri

  VastaaPoista
 3. Hyvä löytö ja upeet kuvat.

  VastaaPoista
 4. Ilmota sit heti toimiko toi öljy juttu ripsiin.

  VastaaPoista
 5. Mä tykkään kans tekoturkistakeista. Niin upee toi leoparditakki.

  VastaaPoista
 6. Vinkkinä, että risiiniöljy on auttanut ainakin mua tosi paljon! Töpöttelen sitä aina yön ajaksi ripsiin ja kulmakarvoihin ja on tuuhentunut ja vahvistunut huomattavasti :) Upea takki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei eli sulla on toiminu jes :) Mulla menossa vasta neljäs päivä, pitää vaan yrittää muistaa laittaa joka ilta. Luin että käy joko oliiviöljy tai risiiniöljy, jotkut sanoo että kookosöljykin on hyvä. Kiitti muuten vinkistä kokeilen kulmakarvoihin laittaa kans :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin.