17.4.2016

Rennosti rotsissa Terveisiä sateisesta Vaasasta <3 Lauantai oli touhukas päivä, käytiin anoppilassa syömässä, tehtiin kirppisrundi, sekä käytiin kavereiden luona kahvilla.  Tänään ja itseasiassa pian lähetään pojan futismatsiin ja illalla ois mun tarkoitus leikata meijän koiralle kesätukka :) Meijän koiran karvan leikkaaminen on reilu tunnin homma ja oon siirtänyt sitä liian kauan, joten tänään se on pakko tehdä.
Nämä kuvat otettiin eilen ja mitään ihmeempää kerrottavaa ei tästä asusta ole, muuta kuin rennolla tyylillä mentiin, hiukset ponnarilla ja tennarit jalassa eli aika se perus Mean tyyli nykyään :)7 kommenttia:

 1. Hei, onko noi farkut vanhat vai uus löytö? Näyttää meinaan tosi hyviltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Farkut on todella vanhat, ostin ne aikoinaan Henkasta ja silloin niissä oli vaan pienet reiät polvien kohdalla. Eli farkut on kulunut tässä vuosien saatossa, mutta silti yhet mun lemppari housuista :)

   Poista
 2. Lenkkarit näyttää tosi hyvältä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja todella hyvät jalassa, näillä jaksaa koko päivän seistä ja kävellä, ei puristä mistään :)

   Poista
 3. Sulla on kyllä ihan huippu blogi! ♥ Löysin tämän pari päivää sitten ja tuli muutaman päivän aikana luettua kaikki kirjoittamasi postaukset (suunnittelen ihan tosissani käyväni ne vielä toistamiseenkin läpi, sen verran ispiroivaa luettavaa, tai ehkä paremminkin katsottavaa, oli) :D Vaikka ikäeroa löytyy päälle 10 vuotta niin jokainen asu iskee muhun kyllä ihan täysillä! Oot niin tyylikäs ja perillä aina se hetkisestä muodista (viiteten nyt myös aiempiin postauksiin) ellet jopa edellä kävijä :) Sait uuden lukijan, keep up the good work (Y)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit super iso kiitos kommentista, se nimittäin piristi mun päivää <3

   Poista
 4. Todella chic tyyli ja noi tennarit on niin täydelliset.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.