27.4.2016

Pilalle menneen värin korjaus


 Ei mennyt eilen illalla ihan putkeen toi kotivärjäys hel###ti. Sain kaverilta värin, kun se ei sitä tarvinnut. Päätin sitten eilen illalla ennen suihkuun menoa, että noh mähän laitan sen värin mun hiuksiin kerran sellanen väri lojui keittiön pöydällä. Tarkoitus oli siis värjätä vaan mun vaalea oma väri piiloon. Vaikka teille just kerroin, että joo on luonnollista kun on vähän tyveä ja laitan vaan pari raitaa. Eli ei sekään puhe/lupaus mennyt ihan niin kuin piti (tuuliviiri, yllytyshullu, extempore tyyppi kun olen) Noh emmä nyt ihan kananmunan keltaistakaan mun tyvestä halunnut, mutta sellasen mä sain.



 Väri oli Lorealin 11.21 erittäin kirkas viileän vaalea. Hah viileän vaalea niin varmaan, toi väri ei oo viileää nähnytkään. Väristä tuli todella lämmin ja suoraan sanottuna kusen keltanen jeee ihanan värinen eix jeh :) Hiuskriisissä laitoin mun luottokampaajalle/mun entiselle pomolle viestiä, että tee nyt hitto jotain tälle mun tukalle. Onneksi Tuula lupas heti korjata tilanteen ja jo tänä aamuna pääsin kampaajan penkille.




 Päädyttiin laittamaan rusehtava väri mun tyveen niin, että väristä tulee ombre tyylinen. Huh hiuskriisi siis selätetty ja nyt kun tyvi on vähän tummempi kuin latvat tuli mun kasvoihin vähän väriä. Vaikka tyvi on värjätty tuli siitä kuitenkin luonnollisen tyylinen/värinen I love it :)  Eikä haittaa yhtään vaikka ens kerralla laitettaisiin tyveä vieläkin tummemmaksi. Jos ei suutarin lapsella ole kenkiä, niin ei se kampaajan tukkakaan aina niin perfect ole :)

 Salon Lagunen sivuille ja yhteystietoihin pääset täältä klik
 *yhteistyö




8 kommenttia:

  1. Aivan ihana! Mikä väri tyvessä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tehtiin eri sävyjen sekoitus ja en nyt muista tarkalleen mitä siinä oli, mutta 7-8 tummuusaste.

      Poista
  2. Upeat hiukset. T. Päivi

    VastaaPoista
  3. No olipa kumma väri kun jätti noin keltaseksi

    VastaaPoista
  4. Onko sulla se glitterin siima pidennys on nimittäin upea.

    VastaaPoista
  5. Tosi hienot ja luonnolliset hiukset. Oot tosi nuorekas.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.