2.9.2015

IN / OUT


Toivepostaus, lisää toivepostauksia voi laittaa mailiin pesonenmea@gmail.com

Puhutaan vähän siitä mitkä vaatekappaleet/tyylit miellyttävät tällä hetkellä itseäni ja mitkä eivät.
Aloitetaan tuubitopeista, no ihan alkuun tämä on se vaatekappale, jossa ehdottoman tärkeässä roolissa ovat oikeanlaiset rintaliivit ja hyvä ryhti. Tämä toppi on vähän sen mallinen,että jokaikinen  makkara/virhe näkyy ja korostuu. Tämä toppi tekee myös sen että käsivarret korostuvat,koska topin yläreuna jää kainaloiden kohtaan ja tästä syystä jos eivät käsivarret ole ns. iskussa niin tämä toppi saa käsivarret näyttämään isommille mitä ne ehkä oikeasti ovat. Itse näen tuubitoppia pidettävän rannoilla/ulkomailla kun haluan ottaa aurinkoa,muuten jätän tämän tyylin vähän nuorimmille.
Pitääkö Sinkkuelämän Samanthan lause paikkaansa "harva ihminen on tuubitopilla uskottava"
Sitten haaremihousut, jaiks näitä joskus tykkäsin pitää ja paljon. Mukavat ja rennot mutta ehkä tämä MC Hammer tyyli saa nyt minun osaltani jäädä :)
Olette kyselleet myös mitä mieltä olen boyfriend- farkuista. Ne ovat mun yhdet lempparihousut,koska näiden farkkujen tarkoitus on se että ne kuuluvat olla vähän löysemmät, niin silloin näiden farkkujen pariksi kannattaa valita istuva yläosa. Todella väljä alaosa yhdistettynä isoon yläosaan saat kokonaisuuden näyttämään tasapaksulle ja se taas saa sinut näyttämään isommalle mitä oikeasti olet.  Samoin toistepäin jos valitset todella löysän ja suoran yläosan, valitse kaveriksi istuvat farkut/alaosa. Vain harvalle ihmiselle/vartalolle sopii asu jossa molemmat sekä ylä että alaosat ovat väljiä.
 Jos esim olet päärynävartaloinen niin kannattaa pukeutua vaatteisiin, jotka vievät huomiota yläosaan ja näin tasapainotat kokonaisuutta. Omenavartaloisen ei kannata pukeutua telttavaatteisiin eli isoihin,vaan muotoja on hyvä tuoda esille sopivasti.Sitten niihin mun syksyn lemppareihin ja mitä vaatekaapissani tullaan näkemään. Ylipolvensaappaat ovat ehdottomasti mun lempparit, jo viimevuonna niitä pidin paljon ja sama meno tulee jatkumaan tänä syksynäkin. Nämä kuuluisat mieheni rakastamat (vihaamat) torkkupeitot eli ponchot. Näitä omistan aika monessa eri värissä ja niihin en ole vieläkään kyllästynyt. Halajan vaan lisää niitä kaappiini. Tämän helpommaksi ei voi vaatekappale enään mennä. Nyt kun olen kipeä niin ympärilläni lämmittää syksyinen poncho, eli ponchot ovat myös mukavia kotiasuja.

Keräsin tähän kollaasin,millainen tyyli kuvastaa itseäni nyt tulevana syksynä. Kuvassa Rosiella on Burberryn yli tonnin poncho,mutta tässä samantapainen tyyli mutta vähän lompakkoystävällisempi.


Poncho Gina Tricot ( 24,95€ )
Hattu,poolo, saappaat H&M
Farkut Zara8 kommenttia:

 1. Totta ehkä trikoiset tuubitopit ei ole enään +30 vuotiaille. Ja ne saa kyllä naisen näyttämään isommalle mitä ehkä on. Näin just kuvan kun yhellä blondilla on musta tuubitoppi ja hame, apua rinnat näytti kuin ois roikkunu navassa ja käsivarret korostu ei siis hyvä. T.Suvi

  VastaaPoista
 2. Muistan ton Sinkkuelämää kohdan se oli hyvä ☺Toi poncho on hieno pakko saada kans, ihanan syksyiset värit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni on toi kuvan Gina Tricotin poncho ja odotan jo viileitä ilmoja,että pääsen koekäyttään sitä :)

   Poista
 3. Niin totta! Kaapistani kyllä löytyy vielä kyseisiä vaatekappaleita ja ehkä ne voisi heittää keräykseen jo☺

  VastaaPoista
 4. Jokainen saa tietenkin pukeutua miten haluaa, mutta minulla on kyllä vaikea ymmärtää että niin moni pukeutuvat tuubitoppeihin. Mietin myös miksi niin monet morsiamet valitsevat olkaimettoman yläosan, kun on olemassa niin paljon muitakin vaihtoehtoja - ja monelle sopivampia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä jokainen saa pukeutua juuri niin kuin haluaa,mutta tuubitopissa on omat "riskinsä" itse yritän välttää tätä vaatekappaletta,mutta ikinä ei pidä sano en ikinä laita päälleni,sillä koskaan ei voi tietää jos mieli/tyyli muuttuu :)

   Poista
 5. Unohdin lisätä, TAAS kiva tyylipostaus! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.