5.9.2015

Valentino

 // Muutama päivä sitten päälleni päätyi tämän näköinen kombo. Syksy ihmiselle tämä kerrospukeutuminen on ihanaa aikaa ja nyt pääsin vihdoinkin testaamaan Turusta ostettuja pitkiä saappaita. Mielestäni klassiset musta ja harmaa täydentävät niin hyvin toisiaan,että asu ei muuta väriä kaivannut.Vaikka jakut/bleiserit mielletään enempi juhlapukeutumiseen, niin omalla kohdallani ne menevät ihan takista ja käytän niitä niin arkena,kuin juhlatilaisuuksissa.Laittamalla jakun/bleiserin alle esim. neuleen saat kokonaisuudesta hieman arkisemman.
Ihanan Valentinon laukun tilasin hiljattain ja se oli raukkautta ensisilmäyksellä :) Laukun kultainen ketju ja kultaiset yksityiskohdat, tekevät laukusta tyylikkään mutta silti sopivan ihan arkikäyttöönkin.


Saappaat Din Sko
Neule Gina Tricot
Jakku ja farkut H&M
Laukku Valentino

3 kommenttia:

  1. Wautsi niin tyylikäs asu mutta silti sopiva ihan arkeenki. Nyt haluan kanssa ton laukun ☺ Sulta saa kivoja tyylivinkkejä, kun oot aina niin trendikäs ja hyvännäköinen.

    VastaaPoista
  2. Näin sut lehdessä ja pakko tulla kommentoimaan. 30-40 ikäinen nainen harvoin on noin tyylikäs. Parikymppiset juu satsaa itseensä, mutta kun nainen saa lapsia ja alkaa ikää tulemaan aletaan olla hälläväliä tyylillä ja aletaan näyttää ikäistään vanhemmalle. Mä luulin alkuun että olit joku 26v kunnes näin tossa sivubannerissa sun iän ☺ Tyylikäs asu T.Lissu

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.