23.8.2014

Karkkipäivä


Tänään meidän perhe vietti karkki/herkkupäivää nam :)

PS.Nämä ihanat kipot,pillit jne olen ostanut Säde liikkeestä.
 Ihanaa syksy on saapunut ja se tuo tullessaan villasukkien käytön  :) Victoria´s Secretin sukat olen saanut lahjaksi siskoltani. Housut ostin, kun kävin niiden liikkeessä Lontoossa.Nuorin poikani sai kutsun kaverisynttäreille. Kutsussa toivottiin, että jos lapsi voisi jotenkin pukeutua leijonamaisesti tai päällä olisi jotain leijonatyylistä. Aluksi olin että apua ei mulla ole mitään siihen liittyvää.Kaikkea muuta rekvisiittaa kylläkin on kaapit täynnä,mutta ei leijonamaista. Töiden jälkeen ajattelin, että piipahdan SPR kirpparilla. Aikani pyörittyä siellä huomasin korissa nämä leijonatossut. Katsoin hintalappua jossa luki 50 senttiä ei siinä tarvinnut paljoa/kauaa miettiä vaan kassalle ja kotia :)
Nämä jalkaan ja kasvoihin ajattelin maalata viikset jne niin pikku leijona on valmis kemuihin :)


Poika toivoi heti kun eskari alkoi läksyjä kotia ja pettyi kun ei ole tullut (toivotaan että kun koulu alkaa niin ollaan yhtä innokkaita läksyjen suhteen :) )
Tämä toive läksyistä tulee ihan siitä, kun nuorempi poika ihailee isoveljeään ja yrittää olla kanssa niin iso poika jo  :)
No päätin toteuttaa pojan toiveen ja ostin Minimanista tämän eskarikirjan. Kirjassa on tosi kivoja ja kehittäviä tehtäviä ja innokkaana poika on nyt niitä tehnyt.


En ole pitkään aikaan ostanut kotia mitään sisustustavaraa jos ei lasketa että tuunasin taulun. Jotenkin kesällä ei huvita sisustaminen ollenkaan ja muutenkin ei ole ollut sisustus fiilistä pitkään aikaan.,mutta kun syksy tulee niin sisustusvimma alkaa :)

Kävin uudessa sisustusliikkeessä, joka sijaitsee HS centerissä.
Täältä pääset heidän kotisivuille:

Tosi ihana paikka ja vaikka mitä kivaa myytiin. Ostin sieltä tämän ison ruukun.
Seven Roses liikkeestä ostin Lexingtonin tähden ja pikku kulhon.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin.