30.12.2014

Tortillakukat

// Vaihtelua tortilloiden tekemisiin ja asia jota ei ole aikaisemmin tullut pieneen mieleenkään. Eli laittaa tortillalevyt muffinsivuokaan. Näitä oli todella näppärä syödä, kun tortillat tuli uunista ulos. Ei valunu kaikki täyteet heti ulos ja muutenkin tosi kivaa vaihtelua normaaleihin tortilloihin verrattuna. Näitä teen jatkossakin :) Tortilla hieman kovettuu uunissa ja näin ollen tortilla pysyy siinä muodossa,jonka muffinsivuoka sille antaa. Itselle tulee mieleen kukka,siksi nimesin nämä tortillakukaksi :) Juu myydään kaupassa nykyään niitä tortillaveneitä,mutta ne on paljon kalliimpia, kuin normaali tortillalevyt ja ei ole läheskään näin hyviä :)

Tortillalevyjä joutuu hieman leikkaamaan,että saat sopivan muodon aikaiseksi. Aseta levyt muffinsivuokaan ja valmista täyte.
Ihan omien makujen mukaan voit taytteen tehdä. Itse paistoin pannulla kanaa,jonka joukkoon lisäsin fetaa,koskenlaskijaa,anananasta,sekä laitoin hieman kermaa.Tämän jälkeen täytä kukat ja laita uuniin n.5 minuutiksi. Helppoa eikö :)


1 kommentti:

Kiitos kun jätit kommentin.