27.7.2017

5€ paita ja kynähame





Insta seuraajat näkikin jo vilauksen tästä asusta. Löysin Oulun alesta 5€ röyhelöpaidan ja tätä paitaa oon koko kesän sillä silmällä katsellut, mutta ajatellu että noh ei se ehkä sittenkään oo mun juttu. Näin paidan alerekissä ja päätin sovittaa paitaa, koska henkarilla paita ei ollut yhtään edukseen. Mun kokoa ei ollut enää jäljellä, oli vaan 36 koko, paita näytti reilulle ja päällä se mun mielestä näytti kivalle ja hintalapussakin oli 5€ tarra joten ei muuta kuin kassalle.









Kynähameen mun oli tarkoitus laittaa viime vuona pikkujouluihin, mutta eihän se koskaan mun päälle eksyny, joten oli korkee aika käyttää hametta ja kivasti se mun mielestä sopii paidan kanssa.







Hitsit oli haastavaa saada ees jotenkin ihmisen näköisiä kuvia, kun ei ollu tuttuja ja turvallisia aurinkolaseja päässä. Tyyliin 500 kuvaa, joista 490 mulla on joko silmät kieros tai kiinni heh :) Päätin vähän enempi laittaa meikkiä, mitä normaalisti pidän, nykyään kun oon aika laiska panostamaan meikkaamiseen. Korviksiakin oon alkanu taas pitämään ja ne tuo kyllä kivan yksityiskohdan asuun.





Paita H&M/ Hame Zalando/ Kengät Boozt/ Laukku Gina Tricot

10 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin.