6.12.2015

Kakspuolinen huivi + Fish therapy


Huivi New Yorker/ Nilkkurit Mango/ Takki Lindex


// Vk.loppuna käytiin hyvän ystäväni kanssa Tampereella. Juhlittiin mun synttäreitä ja samalla tehtiin jouluostoksia. Itselleni ostin kuvien kakspuolisen huivin, sekä kuvien mustat mokkanilkkurit, muuten keskityin ostamaan pojille joululahjoja.
Nilkkureissa on kivat hapsuiset yksityiskohdat sivuilla ja olen etsinyt jonkin aikaa piikkikärkisiä nilkkureita. Vielä kun tähän lisää sen että nilkkurit olivat alennuksessa, niin ne päätyi heti ostoskoriin.
Anoppi luuli ensin, että mulla on kaksi huivia päällekkäin. Huivista voi kyllä saada sen kuvan ja se tekeekin siitä niin ihanan ja erikoisen. Muhkean huivin alle on ihana kietoutua ja varsinkin kun ei huvita hiuksia laittaa :)
Ideaparkissa kun pyörimme, kävin syöttämässä jalkojani kaloille :) Turkissa aikoinaan törmäsin tähän ensimmäisen kerran. Fish therapy on ehkä paras jalkahoito ja tämän jälkeen jalanpohjat ovat niin pehmeät. Kalat odottavat aivan kuin hyenat että laitat jalkasi sinne veteen.Aluksi se kutittaa hieman kun kalat ryntäävät suhun kiinni, mutta hetken päästä et tunne mitään. Tietysti ajatus siitä että kauhea kalaparvi on sun jalkojen kimpussa voi olla aika erikoista :)

Lisää synttärikuvia tulossa myöhemmin, nyt mukavaa Itsenäisyyspäivää kaikille <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin.