30.5.2015

Blue vibe

//Olen käyttänyt piilareita n.7 vuotta ja aina ollut Instrun asiakas ja 3 kuukauden välein käyn liikkeessä tilaamassa aina uuden satsin.Käytän sellaisia piilareita joita pidetään kuukauden putkeen yötä päivää. Nämä piilarit ovat itselleni täydelliset, sillä vaikka kokemusta piilareista on vuosien varrella tullut paljon,takkuan silti niiden laitossa ja näin ollen ei minun tarvitse tätä rumbaa tehdä joka päivä tai joka aamu vaan kerran kuussa :)  No kerranki meille piilarityypeille löytyi loistava tarjous,sillä jos suostuin tilaamaan heiltä kestotilauksena vuoden verran piilareita,sain n.170e (tarkkaa summaa en muista) arvoiset valitsemani aurinkolasit kaupanpäälle. Jatkossa ei mun tarvitse tehdä elettäkään piilareiden eteen vaan 3 kuukauden välein piilarit tulevat kotiin ja vielä halvemmalla/edullisemmin kuin jos aina 3kk välein hakisin ne liikkeestä.
Valitsin Michael Korsin aurinkolasit joiden arvo oli 169e ja niin kuin äsken mainitsin sain siis nämä aurinkolasit ilmaiseksi/kaupanpäälle :)Aurinkolasit Michael Kors
Tennarit New Balance
Jakku ja paita H&M
Koru Lindex 


6 kommenttia:

 1. Oho todella hyvä tarjous ja hienot lasit,kelpais kyllä mullekki ☺

  VastaaPoista
 2. Pitikö nuo aurinkolasit valita liikkeessä olevasta valikoimasta, vai saiko valita aurinkolasit heidän nettisivuiltaan? (Luulisin että nettisivuilla olisi laajempi valikoima)

  VastaaPoista
 3. Pitikö aurinkolasit valita myymälässä olevasta valikoimasta, vai saiko valita aurinkolasit myös heidän nettisivuiltaan? (Luulisin että nettisivuilla on suurempi valikoima)

  VastaaPoista
 4. Moikka! En ikävä kyllä tiedä,mutta luulis että saa myös netistä valita ja se on totta että liikkeessä ei ole niin suuri valikoima. Itsellänikin meinasi tulla hieman vaikeutta että mitkä otan,koska valikoima liikkeessä ei ollut niin suuri. Puntaroin Ray Banin ja näiden Korsin välillä,mutta kun omistan jo Reiskat niin päädyin näihin :)

  VastaaPoista
 5. Oot sä vaan niin tyylikäs!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.