29.11.2014

Hiusliitu
//Eilen meillä oli tyttöjen ilta ja samalla vietettiin pikkujouluja. Ilta alkoi ensin Oriflamen kauneus kutsuilla ja siitä ilta sitten jatkui yön pikkutunneille asti :)

Halusin hiuksiini,jotain pientä muutosta, mutta en kuitenkaan mitään pysyvää. Piipahdin Glitterissä ja sieltä nappasin tämän hauskan hiusliitu värin, joka lähtee pesussa pois.Eli oli juuri sitä mitä hain. Yhdeksi illaksi jotain muutosta hiuksiin. Väriksi valitsin pinkin/vaaleanpunaisen.

Hiusliituja löytyy monelta eri firmalta ja montaa eri väriä,mutta itse kokeilin tätä vähän mini suoristusraudan näköistä vempeletta. Aluksi pelkäsin kyllä,että mitä jos väri ei lähdekkään pois pesussa. No sitä pelkoa ei ollut,sillä väri lähti hyvin pois ensimmäisessä pesussa. Ongelma oli enempikin se miten saan värin pysymään hiuksissani koko illan.

Vinkkejä.

Väriä levitetään kuiviin hiuksiin.Jos sinulla on aika vaaleat hiukset ja hauraat,suosittelen laittamaan jätettävää hoitoainetta pohjalle.
Laita lakkaa ensin hiuslatvoihin,sitten vedän osio osioltaan väriliitua sinne mihin väriä haluat.
Ravistele ylimääräinen väri pois ja lisää lakkaa lopuksi värin päälle,jotta väri pysyisi paremmin.
Jos haluat vähän tummempaa tai värikkäämpää väriä,voit myös vähän kastella liitua,näin saat väristä kirkkaamman ja tummemman.

Muista laittaa olkapäille pyyhe värin levittämisen ajaksi.

PS. Väri tarttuu ja näkyy myös tummissa hiuksissa.

Mielestäni hyvä idea myös lapsille, kun niille ei halua pysyvää väriä,mutta kuitenkin jotain mikä rauhoittaa niiden värjäämis vimmaa :)


4 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä. Tämä näyttää juuri siltä, että värikkäänä ihmisenä on pakko kokeilla.

    VastaaPoista
  2. Tätä ideaa pitää kokeilla vaikka onkin lyhkäset hiukset ,laittaa hiuslatvoihin varmasti ikannäköinen !!!!

    VastaaPoista
  3. Mistä oot ostanut ton?

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.