10.7.2014

Victoria´s secretTämän liikkeen näkemistä odotin todella kovaa ja se kannatti,nimittäin oli hieno liike ja aivan mahtava palvelu.

Ensin liikkeen ovella seisoi kaksi mustaan pukuun pukeutunuttu miestä,jonka jälkeen aulassa sinua tervehti myyjä,jonka tehtävä oli ainoastaan toivottaa sinut tervetulleeksi liikkeeseen.

Tämän jälkeen, kun menit esim. alakertaan jossa sijaitsi Pink osasto niin sinulle annettiin ostoslaukku ja myyjä tuli esittelemään sinua omalla nimellään ja kertoi että on täälä ainoastaan sinua varten. Myyjä moneen kertaan sanoi että rohkeasti vaan pyydä apua jos tarvitset. Sovituskoppiin kun menin minua oli vastassa taas eri myyjä joka auttoi kantamaan ostoskassin sovituskoppiin ja sanoi että jos tarvitsen apua, paina huoneessa olevaa nappia niin tulen auttamaan sinua. Sovitin vaatteita ja alkuun ajattelin etten kehtaa painaa mitään nappia,että kyllä mä itse haen jos tarvitsen jotain. No rohkaisin itseäni ja kokeilin painaa nappia ja ei mennyt kauaa niin apua tuli paikalle.. Inhoan kaupoissa sitä kun menen sovittamaan ja tarvitsen toisen koon vaatteista niin ei millään jaksaisi taas pukea päälle ja hakea toinen koko ja taas riisua ja taas sovittaa. Joten tämä idea ratkaisee tämänkin ongelman :)

Liikkeessä oli monta kerrosta ja se oli ihanasti sisustettu. Käytiin siellä ainakin kolme kertaa kunnes mieheni alkoi jo kyllästymään koko liikkeeseen. Itse olisin vaikka asunut siellä :)

Hintataso oli aika hurja oli tietysti tuotteita jotka olivat edullisempia.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin.