4.7.2014

Matka lähenee.....Pakkailua,pakkailua siitä on tämä päivä tehty. Huomenna sitten lentokentälle ja Lontoo täältä tullaan :)Lähdetään mieheni kanssa kaksistaan 5 päiväksi Lontooseen.
Häämatkalla pari vuotta sitten meillä oli lapset mukana reissussa,joten olkoon tämä sitten se second honeymoon :)
En tykkää yhtään pakata, aina rehaan sitä tavaraa liikaa mukaan ja aivan turhaan. Tällä hetkellä mieheni laukku painaa 5kiloa ja mun laukku 11kiloa :) Tässä sen huomaa, että miehillä on niin helppoa tai sitten naiset tekee kaiken niin vaikeeksi.
Pitäisi ottaa se miesten motto että passi,hammasharja,rahat ja vaihto kalsarit niillä mennään :)
Oon vuosien saatossa pikkasen parantanu tässä pakkailussa, ennen rehasin vk.lopun mökkireissullekkin 2 matkalaukullista tavaraa( ei kannata kysyä että miksi,koska vastausta en osaa antaa)  :)
Kysyn tätä kysymystä itseltänikin monesti ja muka tarvin niitä kaikkia :)

Saatiin kaverilta lainaksi matkavaaka niin voin onneksi sillä tarkkailla välillä, että missä mennään ja koska pitää alkaa karsimaan :)
Pitäisi niitä tuliaisiakin mahtua sinne laukku, no jos laukku alkaa painamaan liikaa kun lähdetään kotia päin niin sitten aletaan pukemaan vaatteita päälle monta kerrosta. Michelin ukkelina vaan Lontoon kentälle :) Tässä pari kivaa asukokonaisuutta, joita keräilin kun pidin taukoa paikkailusta :)Kuvien vaatteet H&M ainoastaan musta laukku on Guccin.

PS:Tämä kuvan musta Guccin laukku olisi seuraava Wanted laukku. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin.